Primula Faktor Y
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Unikt utvalg/personlig service/fast frakt 99,-/fri frakt over 1600,-

Om oss

  Kortversjonen om PRIMULA FAKTOR Y...

 Jeg har alltid hatt kremmerånd i blodet og drømt om å drive egen butikk. Jeg  startet nettbutikk i 2018 og i 2022 åpnet jeg butikk i Bergen sentrum. Jeg driver selvstendig på alle plan og står for alt fra planlegging, innkjøp, drift av nettbutikk og våre SOME-kanaler m.m. Det kjekkeste er så klart å møte fin-fine kunder både i fysisk butikk og på nett.

 Men må jo inrømme at jeg ikke klarer riktig alt selv, så jeg har noen gode hjelpere   "på lur"; mannen tar seg av regnskapet og gode venner stiller sporty opp  på fotoshoot og du finner de av og til bak disken i butikken også. 

 Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på, så hjelper vi så gjerne!

Ha en fin-fin dag ;) 

 

 

 

Hvis du vil vite litt mer om min bakgrunn, kan du lese videre her...

Min morfar var kjøpmann i alle sine år og min far likeså.   

 Min mor har drevet PRIMULA DESIGN på Nordfjordeid i ca 30 år. Butikken er velkjent i området  for sitt gode og unike utvalg av smått og stort av interiør, klær og syartikler. 

 I november 2018 gikk jeg i kompaniskap med min mor og startet nettbutikken PRIMULA FAKTOR Y. Tilbudet var mye av det samme som i min mors butikk, men med mer hovedvekt på klær.

 Vel et år etterpå åpnet jeg et showroom i Bergen og hadde åpent enkelte dager, arrangerte  moteshow og kundekvelder. Dette lokalet var litt bortgjemt, så i desember 2022 åpnet jeg "vanlig" butikk mer sentralt, i Lille Øvregaten 6 like ved Fløibanen i Bergen, fortsatt med fleksible åpningstider.

Jeg gleder meg veldig til veien videre og håper du blir inspirert, fristet og fornøyd med det du finner hos oss! Målet er å tilby et unikt vareutvalg, personlig service og være en butikk med "sjel"...

Det er det som er min store inspirasjon, så ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du trenger hjelp til eller lurer på!

 

 

                                       

Trykk ENTER for å søke