Primula Faktor Y
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Unikt utvalg/personlig service/fast frakt 99,-/fri frakt over 1000,-

Våren kommer...

11.04.2024

Våren kommer!  

Her hos oss liker vi alle årstidene, men det er allikevel noe spesielt med våren og det gir en ny giv på manger måter;)  

Det drypper inn nyheter i butikken hver uke nå. Vi har blant annnet nettopp fått inn denne herlige maxikjolen fra norske Rah Oslo. Mange som liker den, så kan være lurt å sikre sin størrelse om du liker den også! 

Ellers vet vi at mange venter på de populære frottèkjolene fra samme merke. Kjolene ventes inn snarlig og ligger klar for forhåndsbestilling i nettbutikken. 

Ta kontakt om det er noe du lurer på, så hjelper vi deg så gjerne! 

Ha en fin-fin dag videre :) 

 

Les mer...

JANUARSALGET

13.01.2024

Januarsalget er godt i gang, men det er fortsatt mulig å gjøre gode kupp på vårt tilbud. Ta en kikk og se om du finner noe du liker og trenger. Send oss gjerne en epost på post@primulafaktory.no eller sms til 41 49 88 16 om det er noe du lurer på, så hjelper vi så gjerne! 

Ha en fortsatt fin-fin dag ;)

Les mer...

Julehandel

09.12.2023

Julehandelen er i full gang og vi hjelper deg så gjerne med både antrekk, pynt og kos til hjemmet og gavetips! 

I desember har vi utivdet våre åpningstider og har også åpent noen søndager (10. & 17. desember). Følg med på annonsering på døren eller på Instagram/FB for oppdaterte åpningstider. 

 

                           

Lurt å bestille det du ønsker til jul i løpet av uke 50, så er du sikker på at alt kommer frem i tide. Vi kan også pakke inn og sende direkte til noen du ønsker å glede til jul;) 

Ønsker deg en fin-fin førjulstid videre XXX    

Ps! Ikke glem å ta deg noen pauser med beina høyt underveis i desember;) 

Les mer...

Fleksible åpningstider og Privatshopping

12.11.2023

                         

Vi er butikken med fleksible åpningstider og tilbyr derfor å åpne kun for deg etter avtale. Kanskje vil du ta en nærmere titt på noe spesielt, hente en bestilling eller bare kikke litt. 

Du kan også avtale Privatshopping for deg og dine venner/kolleger/naboer eller andre du vil invitere med deg. Da setter vi stemingen med musikk, ekstra gode tilbud og serverer litt snacks og noe å drikke. 

Ta kontakt på epost (post@primulafaktory.no) eller send sms (41 49 88 16) for mer informasjon og for å lage en avtale som passer deg! 

VELKOMMEN 

Les mer...

Party-party

02.11.2023

Vi går inn i ny festsesong og kanskje trenger du noe nytt? Denne sesongen er det mye sølv, gull, glitter og paljetter. Og selv om dette sier "fest" kan mye brukes til andre anledninger også, avhengig av hvordan du velger å style det. Det er også mulig å finne andre alternativer for deg som liker en mer dempet stil. Spør oss gjerne, så hjelper vi deg så gjerne. Vi har også god erfaring med slik veiledning på digitalt vis også, så dette kan fint gjøres via besøk nettbutikken. 

Ha en fin-fin start på november! 

Les mer...

Bruktkupp

09.10.2023

Jippi! Så gøy at du nå også kan finne skikkelig gode bruktkupp hos oss! Sist uke forsvant flere gode jakker av gårde til sine nye eiere og vi jakter stadig etter nye godbiter som vi kan tilby deg. 

                                  

Vi satser i første omgang på jakker og kåper av kjente merker og av god kvalitet. Bruktkupp shoppes foreløpig kun i butikken vår. Dette av hensyn tik bærekraft - både økonomisk, praktisk og miljømessig. Men ser du noe du absolutt kan tenke deg, så ta kontakt, så finner vi gjerne en løsning sammen. 

På bildet ses to av våre bruktkupp som allerede har forsvunnet ut av butikken. Følg med oss på Instagram og FB for oppdateringer av nye bruktkupp utover høsten. 

Ha en fin-fin uke:) 

Les mer...

Basisgarderoben

24.09.2023

 På tide med påfyll i basisgarderoben? Jeg har nylig investert i  to nye bukser fra norske Olajeans. "Nora" i sort har jeg brukt mye fra den kom tidlig i september og på bildet har jeg på meg den nyeste jeansen "Nina". Den ligger også an til å bli en ny favoritt;) Ta en nærmere kikk på merket Olajeans om du også trenger nye bukser. De har superfin passform og er utrolig behagelige på!

Jeg har også investert i ny veske, en skjorte, en bluse og to cardigan. Alt dette er ting jeg bruker ofte og i kombinasjon med det jeg har fra før.  Du finner bl.a. de populære cardigans fra Soft Rebels i nye farger hos oss nå. Obs at de forsvinner fort om du vil sikre deg din størrelse. 

 Jeg har også tenkt å skaffe meg en bøttehatt i høst og hadde trengt en gjennom byen etter jobb for et par dager siden. Godt med noe på hodet når dagene blir litt kaldere og det gjerne blåser litt også. Vår teddy-bøtte-hatt er i off-white, brun og sort...jeg tror det må bli den sorte til meg! Hattene koster kun kr 399,-  Også supert gavetips!

Og nå er vi snart klar for en ny uke med åpent både onsdag 12-18, torsdag 12-18 og lørdag 12-16. Du kan selvsagt også booke egen tid - send epost til post@primulafaktory.no. 

HA EN FIN-FIN UKE & VELKOMMEN INNOM BÅDE BUTIKKEN OG PÅ NETT! 

 

  

Les mer...

Høsten er her!

01.09.2023

 

Denimskjørtet følger med oss utover høsten også! Og det er vi glad for siden det er så anvendelig og lett å style etter dagsform og anledning;) Linda har funnet frem bootsene igjen og matchet skjørtet med luksuriøs silkebluse i den nydeligste grønntonen. Og grønt er det også mye av hos oss nå. Bruk fargen i et helt antrekk eller bruk en veske eller bluse til å spreke opp et ellers nøytralt antrekk. 

Ta en titt innom kategorien NYHETER og se hva som er kommet på plass der. Vi fyller på med flere varer ila de kommende ukene også. 

Ha en fin-fin uke videre :) 

Les mer...

Våren kommer nå !

01.03.2023

Allerede første mars og ganske så mye lysere dager...sååå herlig! 

I butikken minsker det på salgsvarer, men det blir ofte noen størrelser hengende igjen. Du kan altså fortsatt gjøre et kupp der! 

Men nyhetene kommer omtrent daglig "ramlende" inn døren med både lyse farger og spreke innsalg. Ta turen innom butikken om du er i nærheten av Bergen. Husk å sjekke våre fleksible åpningstider først. De annonnseres på Instagram/FB og på døren. Ellers finner du selvsagt hele utvalget her på nettet og du kan shoppe fra hvor som helslt og når som helst. Send melding om det er noe du lurer på, så hjelper vi deg så gjerne! 

Ha en fin-fin dag videre!

 

 

Les mer...

Oppgradering av nettside og vintersalget

12.02.2023

 

Vi har "pusset opp" i nettbutikken og håper vi har lykkes med å gi deg en bedre handleopplevelse hos oss! Vi er selv veldig fornøyd med et mer moderne uttrykk og en mer oversiktlig nettside som det er er (skal være) lettere å navigere seg gjennom. Vi tar gjerne imot din tilbakemelding hvis det er noe du liker ekstra godt eller noe du tenker vi bør endre på! 

Mens vi holdt på med oppgradering av nettbutikken tok vi like godt en siste oppgradering av vintersalget. Det betyr at du nå finner de fleste tilbudsvarene til -70%. Kanskje du finner noe du liker og trenger? Du får gode priser og vi får hjelp til å tømme lageret og rydde plass til alle nyhetene som kommer ukentlig fremover! Vinn-vinn, tenker vi;) 

Husk å følge oss på Instagram / Facebook for oppdateringer om nyhter, tilbud og åpningstider i butikken! 

Ha en fin-fin dag !

Les mer...

Ny butikk

14.12.2022

                                                  NY BUTIKK - LILLE ØVREGATEN 6 I BERGEN                                            

                                                         

Jipp! Vi har kommet oss opp på gateplan og fått en "ordentlig" butikk i Bergen! Det ble derfor en ekstra travel desember i år, men veldig kjekt og hyggelig at både gamle og nye kunder finner vårt nye lokale!

Vi vil fortsatt ha fleksbile åpningstider som annonseres på dør og på nett. Det er også mulig å avtale tid for privatshopping hos oss. Det kan du gjøre om du ønsker å hente en bestilling eller ta en titt på noe i butikken. Du kan også avtale en "happening" hos oss hvor du tar med deg de du ønsker og vi holder åpent på et tidspunkt som passer deg/dere best. Vi spanter da litt drikke og snacks for å sette stemningen! 

Håper vi ses snart og ha en riktig fin jule- og nyttårsfeiring! 

Les mer...

Basegarderoben

02.10.2022

Har du en god basegarderobe, trenger du ikke så mange andre plagg. Gode basisplagg er f.eks. en behagelig og flatterende jeans for din fasong, bluser til hverdags og langermede topper til bruk under jakker om høsten og vinteren. 

Sjekk ut bluser fra Soft Rebels og La Rouge. Her får du god valuta for pengene og trendy, funksjonelle plagg. Sistnevnte merke har også nylig levert noen herlige tynne gensere i ull- og tencel med høy krage som er perfekt fremover nå.

Ha en fortsatt fin-fin høst ! 

Les mer...

Høstens trender

11.08.2022

Høstens nyheter er på full fart inn på både Showrommet i Bergen og til nettbutikken! Så gøy å få varene "i hus" og er sååå spent på hva dere synes! 

 

Det kommer fortsatt til å bli både dress, vester, farger og herlig strikk. Og vi gleder oss vilt til dress i kord og de kuleste stølettene med skikkelig 70-talls vibber...

Og det er vel ingen hemmelighet at grønt er en favoritt - både hos oss og i motebildet? Sjekk f.eks. ut eplegrønn frakk i cordfløyel fra vårt nyeste merke Coster Copenhagen...absolutt smashing! 

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for daglige oppdateringer og inspo -  ha en fin-fin dag videre ! 

Les mer...

Sommersalg

16.06.2022

SOMMERSALGET STARTET I NETTBUTIKKEN OG PÅ SHOWROMMET I BERGEN!  

 

Vi har lagt ut mange fin-fine varer fra 30-70% avslag. Ta en titt i nettbutikken og se om du kan gjøre et kupp!

Vi har også åpent på Showrommet i Bergen søndag 19. juni kl 13-15 & onsdag 22. juni kl 14-18. Du finner oss i Lille Markeveien nr 13 (dørklokke #0006). Her kan du kikke i fred og ro og få personlige tips og oppfølging! Du kan også booke tid og få hele butikken for deg selv.  Håper vi ses der - velkommen! 

Les mer...

#ferieplaner!

28.05.2022

Tips til innhold feriekofferten!

Lurt å tenke comfort og kombinasjoner:

  • Pakk en kjole som lett kan pyntes opp og ned
  • Velg et sett (helst i lin) hvor du kan bruke buksen/shortsen og toppen/blusen/jakken både sammen og hver for seg. Varier med ulike topper og tilbehør. Bruk f.eks en bluse åpen med en topp under og style med sandaler eller høyhæler! 
  • Husk også gode sko og noe å ha under dine "hovedplagg"; så som sykkelshorts under kjolen og en singlet under blusen eller jakken. 

Håper du finner tipsene nyttig og ta gjerne kontakt om du ønsker flere tips eller inspirasjon! 

Husk at du får 25% på alt av TILBEHØR denne helgen. Bruk rabattkoden PLUSS for å få tilbudet!

 

Les mer...

Kjoletid

04.05.2022

                                                 

 

Mai og juni pleier normalt sett å ha mange anledninger til å pynte seg, og heldigvis er vi så godt som tilbake til "det normale" igjen nå! 

Vi har et bra utvalg av kjoler i ulike kvalitetet og prisklasser, så klikk deg gjerne innom "kjoler/skjørt" og se om du finner noe du liker . 

Ta gjerne kontakt på epost om det er noe du lurer på, så hjelper vi så gjerne! 

Ha en fin-fin dag !

 

 

Les mer...

#FINALESALE & #NEWIN

26.01.2020

                          

 Det er mange som har benyttet seg av gode priser på salget vårt i januar. Nå er det kun få dager igjen: 31. januar er siste dagen med 50-70% på kvalitetssalget på forrige sesongs varer.  Du har altså fremdeles mulighet til å skaffe deg kvalitetsplagg med gode rabatter!                                                         

 

Vi har også begynt å få inn noen nyheter, og flere er på vei...  alltid kjekt å fylle opp butikken med nye varer. Fremover nå kommer det både gode basisplagg i nøytrale farger, og noe litt mer fargesterkt innimellom. Har du f.eks. sett den fantastisk flotte solgule kjolen fra norske Undorn?  Og hva synes du om den rutete storskjorta fra Karen By Simonsen (se bildet nedenfor)? 

  Nytt av året hos oss er forresten norske Arniesays, og vi er spent på hva du synes om dette merket! Foreløbig kommer det noen få utvalgte plagg, og så får responsen vise om dette er noe våre kunder vil ha mer av. Den råkule frakken på bildet her er fra Arniesays.             

I februar bærer det av gårde til messe og innkjøp i Oslo igjen. Vi har allerede sett noen "sneak peaks" fra høstens kolleksjoner, og er overbevist om at vi finner mye som faller i smak hos oss...og forhåpentligvis hos deg også! 

 

Ha en fortsatt fin januar -

mvh mor & datter

Ingun & Gørild!

 

Les mer...

PERFEKT? DEFEKT?

16.12.2019

            

Jeg har lest et sted at det er perfekt å være uperfekt...

Vår alltid like velvillige og trofaste modell DollY har bl.a. mistet et par fingre og en hel hånd etter hvert. Men hvem har vel ikke fått noen skavanker etter som årene har gått? Jeg har nok lurt på om vi burde byttet henne ut med en ny, hel og uskadet modell, men har kommet til at hun er god nok som hun er (så lenge hun ikke ramler helt fra hverandre!). Jeg har også tenkt at det ikke er nødvendig å kjøpe nytt selv om hun ikke er helt "perfekt" lengre, og at vi skal beholde henne så lenge som mulig. Jeg tror neppe hun vil få jobb annet sted i sin tilstand heller;) 

Men det er ikke til å komme fra at de fleste av oss ønsker å vise fram sin "beste versjon", og at det hjelper å føle seg fin! Jeg er ganske så overbevist om at DollY følger seg fin i sin nyest kjole fra vårens kolleksjon!

En fin-fin dag ønskes alle fra 

mor & datter, Ingun & Gørild !

 

Les mer...

Ærlighet varer lengst! ?

15.12.2019

Visste du at en av våre bestselgere er Chili trøfler fra norske Cemo? Skjønner det godt, forresten, for de er farlig gode...som de er eller "som kakao" i steamet melk! 

For et par dager siden ble jeg kontaktet av en kunde som etterlyste en faktura (!). Det viste seg at det var skjedd en feil ved oppretting av en manuell ordre (amatørmessig av oss, altså!). Ordre og betaling ble dermed ordnet, og alt takket være vår ærlige kunde...selv om det gjerne hadde kommet for en dag ved gjennomgang av revisoren vår også.

Som antydet i headingen, tror jeg på at man kommer langt med ærlighet. Ærlighet og hederlighet er verdier vi ønsker å stå for i vår bedrift, og som vi håper at du som kunde opplever oss som! Men vi tar gjerne imot både ris og ros som kan hjelpe oss til gi kundene våre en god handleopplevelse.

Vi ønsker dere alle en fortsatt fin-fin førjulstid, og ta deg gjerne tid til de små pausene underveis - 

Mor & datter, Ingun & Gørild

Ps! Kunden som er nevnt ovenfor skal selvsagt få sin påskjønnelse for sin ærlighet! Kanskje noen trøfler da vi vet at kunden er glad i dem...

 

 

Les mer...

Nisjebutikkens dag

28.11.2019

Bildet ovenfor er fra fjorårets annonsering i forbindelse med Black Friday, men i år har vi tenkt oss litt mer om...

Du vil fremdeles få gode tilbud hos oss, men vi vil også forsøke å rette fokus mer på kvalitet enn kvantitet, mer mot personlig service enn hurtighet, og enda mer på det unike, det kortreiste og den gode designen. Vi er også "små" og "uavhengige", og stolt av å være en NISJEBUTIKK.  Det betyr at vi ikke har alle de fordelene som følger med å være "store", og vi kan følgelig ikke "skrote prisene". Men vi får til gjengjeld en frihet til å ta egne valg og mulighet til å være litt unik. Det betyr mye for oss, og vi håper og tror at det betyr noe for deg også!

Vi vil markere NISJEBUTIKKENS DAG fredag 29. og lørdag 30. november. Du vil da bl.a. få 2 for prisen av 1 på produkter opptil kr 200,- i kategorien "hudpleie". I tillegg vil det blir 20-30% på det meste av alt annet i butikken i gata på Eid og i nettbutikken! 

Hjertelig velkommen innom til oss -

mor og datter, Ingun & Gørild! 

 

 

Les mer...

Som julaften på kjerringa...

11.11.2019

Like selvsagt som at tida alltid flyr, og at nettopp det utsagnet er en "ekte klisje", er det likevel så sant, så sant...

Nå har nettbutikken vår nettopp fylt 1år, og som med 1-åringer flest er det full aktiviet, prøving og feiling, og "armer og bein"...mye som skjer, og det er smått kaotisk, men mest av alt betyr det nye erfaringer og små opplevelser av mestring, og lyst til å oppleve mer!

Vi nærmer oss også med stomrskritt desember med alt det innebærer av planlegging, forberedelser, arrangementer og festligheter. Det betyr påfyll og promotering av nye varer: alt fra partyantrekk til tilbehør som hårpynt og neglelakk, samt bordpynt og gavetips. Vi har som mål å ha et fristende og nøye utvalg av produkter, og håper du finner det inspirerende og til nytte. 

Vi ønsker deg en fin-fin dag!

-Ingun og Gørild-

 

Les mer...

Forandring fryder?

05.10.2019

Her om dagen kom jeg hjem med helt ny frisyre...de hjemme synes jeg så minst (!) 10 år eldre ut, og sa at jeg minte dem om andre personer de ikke synes så mye om...

Mine venner og kolleger sa  "alle som en" at jeg ble mye mildere og yngre med den nye sveisen, og at det var svært så kledelig...

Hmm...og hva synes jeg selv? Gøy med forandring, om enn det føltes litt "fremmed" i starten...og mannen har etter hvert endret sitt syn til at "jeg var nå litt fin, da!". Kanskje et resultat av en eller annen strategi - hva vet jeg!?

Tipper jeg ikke er alene om slike opplevelser. Hvordan er det med deg? Liker du endringer og nye ting, eller vil du helst beholde alt ved det vante når det gjelder hår og stil på klær og annet? 

På bildene ser et par antrekk fra vår "nesten nye" leverandør ( har hatt noen klær fra dem tidligere også). Vi hilser velkommen igjen til norsk kvalitet og design fra Oslo-baserte Undorn! 

Ha en fin-fin helg i strålende høstvær! 

mvh Gørild

 

Les mer...

Bærekraft - mitt eller ditt ansvar?

04.09.2019

Hvilken kunde er du? Hva er det som styrer dine valg og kjøp? Er du bevisst hva du trenger eller ikke, på forskjell på å kjøpe billig og dyrt, å kjøpe for få bruk eller velge kvaltiet som varer?   

                     

  Når vi er på innkjøpsmesser og på møter med forhandlere har vi alltid med oss bevisstheten i forhold til hva vi tenker er bra å satse på både når det gjelder klær og interiør av hensyn til miljøet vårt. Vi har et ønske om å bidra der vi kan, og det styrer til en viss grad våre innkjøp. Vår filosofi er at alle kan ikke gjøre alt, men alle kan gjøre noe! 

 

 

Vi er derfor ekstra glad for å presentere vårt nye merke 24Bottles. De tilbyr flasker / termoser av høy kvalitet og uten skadelige stoffer for deg og miljøet. De tåler mye, og holder drikken din kald i 24 timer og varm i 12 timer. Flaskene har også god og funksjonell design med et stort utvalg av farger og mønster. Flaskene kan brukes over alt egentlig; på skole, jobb og barnehage, til tur og trening. Vi tror også at det kan være et godt gavetips til både hun og han i alle aldre. Vi har tatt inn et lite utvalg av termoser med best isolasjon, og håper de faller i smak hos våre kunder! 

Les mer...

Jumpsuit - elsk eller hat?

20.08.2019

Hva er det med one-piece, buksedress eller jumpsuit? Er den et genialt et-i-alt-antrekk? En uformelig "kjeledress" (en slik som man snekrer i eller mekker bil i)? Kledelig? Usexy? Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg har en slags "heng up" på jumpsuiter. Jeg synes som regel at de har et utrolig kult preg over seg, og at de passer ulike typer og fasonger. Jeg gleder meg iallefall stort til å presentere de ulike jumpsuitene vi har bestilt inn denne høsten, og håper dere andre som liker disse antrekkene også finner noe som faller i smak! 

Info bilde: jumpsuit fra Karen By Simonsen, fra Instagramkonto til Linette Simonsen

Les mer...

Sommer...

07.07.2019

Sommer og sol?

Sommer og ferie?

Sommer og jobbing med hus og hage, eller på hytta?

Sommer og nye eventyr?

Sommer og det kjente og kjære?

Sommer og salg?

Sommer og reker og vin?

Sommer og is?

Sommer og...jordbærterte? Som jeg ble inspirert til å lage da jeg så denne enkle oppskriften https://www.nrk.no/mat/1.14095463  ...

Ha en riktig god sommer enten du må jobbe eller har ferie, enten du er hjemme eller bortreist, og enten du har planer eller ei! 

Sommerhilsen fra Ingun og Gørild

  

Primula Faktor Y 

Les mer...

Passende antrekk!?

15.05.2019

Er du klar for å gå "all in" på 17. mai og feire nasjonaldagen med brask og bram? Full rulle fra før fuglene er stått opp til du stuper i seng etter midnatt? Klar i stivstrøken skjorte og med trangere og trangere liv utover dagen? Kanskje hiver du på deg et lettere antrekk utover dagen; et skjørt eller en jumpsuit, foreksempel...

Eller er du "en av oss med tenåringer som ikke lenger vil feire dagen med mor og far!"? Hva skal vi ta oss til utover å shine hus og hage før russesønnen med sin gjeng kommer og blir servert burger og cola grytidlig om morgenen? Etter at datteren på 16 har fått servert frokost til seg og sine venner? Etter at det mest er ryddet opp igjen...

Da tar vi rett og slett med oss hunden og en fullstappet sekk med rømmegrøt, spekemat, øl og mini-champis, og drar til fjellet og vidda...høyt over byen vår. Og, når turen ender i selve sentrum, får vi sikkert med oss litt stemning og inntrykk fra feirende i byen. 

Håper du får en fin nasjonaldag uansett hva du gjør og hvor du er og om du pynter deg eller tar på turstøvlene! 

G R A T U L E R E R   M E D   D A G E N !

 

Les mer...

Statement?

07.04.2019

I dag var jeg på hjemmebesøk hos en kunde. Hun hadde kikket litt på "Echo" - den helt rå krukken fra danske Muubs - og ville gjerne se om den passet inn i huset. 

Aller først må jeg bare si at huset var utrolig gjennomført i all sin enkelhet, med enkelte rå detaljer,  og med en helt fantastisk utsikt...heldige huseiere, sier jeg! 

Kunden hadde fra før tenkt at krukken kunne passe i den romslige entreen, mellom to vindu. Hun kunne se den for seg med flotte greiner hun kunne plukke på tur med hunden. Og, hun kunne tenke seg å pynte greinene til påske. Det så virkelig ut som krukken var laget på bestilling for denne plasseringen. Ved omvisning i huset kommenterte kunden flere ganger noe sånt som at "krukken hadde også gjort seg her" og " her kunne også krukken stått".   Jeg tror egentlig at krukken blir som et "statement" i interiøret uansett hvor den plasseres...       

Trenger jeg å si at jeg dro tomhendt hjem igjen? Jeg håper kunden blir fornøyd uansett hvor krukken ender opp med å stå! 

Ps! Vi er nå utsolgt for denne krukken, men vil sjekke om leverandøren kan sende oss flere! Ta kontakt om du skulle være interessert! 

Ønsker deg en fin-fin uke! 

 

Les mer...

Kjole eller kåpe?

25.03.2019

 

DENIM...DENIM...DENIM... DENIM...DENIM...DENIM...DENIM...DENIM...DENIM...DENIM...

Noen plagg er bare så utrolig anvendelige at man får lyst til å bruke de til alle andre antrekk! Det handler både om type plagg og farge, så klart, men plagg i denim er spesielt "varige" og "allsidige". Denne kjolen - eller kåpen om du vil - fra Co`couture er et godt eksempel på at man kan bruke et plagg på utallige ulike måter, til alle årstider og i mange år fremover.

På bildene ser du DollY som poserer villig vekk for å gi deg tips til ulike variasjoner med dette plagget...! 

 

 

Les mer...

Dilla på lilla!?

18.02.2019

               Lilla...hmmm! Må innrømme at jeg har litt vansker med lillafargen. På den ene siden synes jeg den er fin, men på den andre siden blir den kanskje litt for "søt". Men det handler kanskje mest om hva man kombinerer den med? Eller hvilken type man er? Sånn sett kan man gå for et helsøtt antrekk med hvite bukser eller et blomstrete skjørt. Antrekket kan tøffes opp med kule sneakers og en cap om du heller ønsker et røffere uttrykk. Genseren fra Co`couture, er i en deilig ullblanding, og fungerer også perfekt over en kjole, med sin litt vide fasong og 3/4 ermer. 

Dilla på lilla...ja, kanskje det! Har du? 

 

 

Les mer...

Mot vår...

15.02.2019

           

Vi har "freshet opp" nettsiden vår med nye bilder, og fylt opp butikken med mange nye varer. Vi venter også flere leveranser de kommende ukene, og gleder oss veldig til å vise frem de flotte produktene. En nyhet er kåpen fra Co`couture...eller kjolen, om du vil, på bildet ovenfor...kul, praktisk og superanvendelig!

Vi har også bestilt varer fra en ny leverandør "Muubs" som fører kult og praktisk interiør av stort og smått. Vi vil bl.a. få inn noen helt rå krukker fra dem! På bildet ovenfor ser du deres flotte glassvaser i ulike størrelser.

Vi har også flyttet bloggen "storY" mer sentralt på nettsiden, og vil her presentere nyheter og komme med tips med ønske om å inspirere deg! 

Ønsker alle en riktig god helg, og for deg som lengter etter lysere dager...det går rette veien nå:) 

Les mer...

Veskebonanza

07.02.2019

Nå fylles butikken opp med vesker i ulike størrelser, farger, print og fasonger! Vi har også tatt inn nye merker som 7Days og Treats.

Nå kan jo vesker være til både nytte og ergrelse; for store, for små, for tunge ...eller vanskelig å få de til å henge på plass på skulderen, tynger hånd og nakke. 

Har du testet ut de populære "bum bagene", hofteveskene, eller belteveskene? De er superkule og veldig praktiske! De henger på plass, du får plass til det mest nødvendige og får frigjort hendene Passer til de fleste aldre, antrekk og anledninger . Anvendelige til og fra jobb og på bytur, og de er perfekt følge på konsert og andre festligheter.

Ta en kikk innom oss og se om noen av veskene faller i smak! Og, hvorfor ikke velge en annen farge enn du vanligvis velger? Eller gå for et av de spreke dyreprintene? 

Ønsker deg en fin-fin dag videre!,

Gørild & Ingun

Les mer...

KONKURRANSE

01.02.2019

 

Da er vinneren av et herlig duftlys fra Bergensbaserte North & Lights trukket, og vi gratulerer @frusigrun!

Premien har en verdi av kr 499,-. Lyset er økologisk, lantidsbrennende og bærekraftig...og norsk! Vi håper @frusigrun får mange koselige stunder med dette herlige duftlyset!

Vinneren valgte duftlyset "Autumn Leaves", men vi har også flere andre varianter med gode dutfer som kan passe til ulike anledninger. Også helt supre som gaver til vertinne/vertsskap, eller til bursdag, eller til en som fortjener en liten oppmerksomhet! 

 

Les mer...

Førjulstida

09.12.2018

Det er mørketid og snart midten av desember, mye som skjer og mangt å tenke på...

Husk at den viktigste tida er akkurat NÅ! Og; at det pleier å gå bra, og at du pleier å bli ferdig...eller som jeg sier til meg selv : "Nå får det være GODT NOK!" 

Et lite tips er å lage en oversikt over ulike gjøremål, og så sortere ut det som MÅ gjøres, det som BØR gjøres og det som KAN gjøres. Start med MÅ og ta litt av BØR og KAN alt etter som tid, anledning og overskudd opptrer samtidig. Og, bare så det er sagt; MÅ-tingene er veldig gjerne pauser og sosiale hæppenings;)

Synes denne helgen ble et godt eksempel på det siste, med Weekend i egen by med  bl.a. konsert og middag med gode venner. Innimellom julehandelen tok vi oss tid til mat og kos...bildet er fra Kaffecompagniet i Bergen, og gulrotkaken er så god at det er fare for å bli "avhengig"!

Og, trenger du tips til julegaver; sjekk bloggartikkelen "Gavetips til jul":)

Ha en fortsatt fin kveld - Gørild! 

Les mer...

Gavetips til jul

06.12.2018

Det kan være krevende å velge gaver som faller i smak til jul. Vi oppfordrer til å tenke bærekraftig, økologisk og nyttig i størst mulig grad når du kjøper julegaver. Det kjekkeste er å finne akkurat den spesielle tingen som man har bruk for, og som kan både overraske og glede...

Vi har tilbud på utrolig deilige ullplagg fra danske Karen By Simonsen frem mot jul. De kan passe både de unge og de litt mer "modne". Det er plagg som brukes og slites, og som de fleste trenger å fornye innimellom;)

Ellers har vi mye fint interiør, som puter og brett, eller hva med lys eller lampe til både pynt og nytte?

Noe som de fleste også trenger påfyll av er pleiende håndkremer, og spesielt nå i den kalde tida. Vi har gode produkter fra henholdsvis Panier Des Sens og Terrigeno. Begge merker med fokus på kvalitet og naturlige ingredienser:)

Sjekk også vår utvalg av "snadder"! Økologisk sjokolade fra norske Fjåk, tror vi vil falle i smak hos de fleste. Et annet ganske sikkert valg er økologisk duftlys,laget i Bergen, av North & Lights. Dette er gavetips som kan passe til både han og henne!

Håper du har en fin førjulstid med tid til kos i hverdagen!

Vennlig hilsen

Ingun og Gørild

v/Primula Faktor Y    

Les mer...

Black Friday

16.11.2018

Er du på jakt etter julegaver eller trenger en kjole til julebordet eller andre festligheter?  Vi har også små og store ting som kan passe som vertinnegaver eller til egen fornøyelse. Hva med å forsøke den prisvinnende sjokoladen fra Fjåk, f.eks. med smak av jul og pepperkake, eller pynte opp i hjemmet med en ny og flott julestjerne. 

Fredag 23. november er det Black Friday, og du vil da finne super gode tilbud i nettbutikken vår. Håper du finner noe som frister til deg selv eller som gave. 

 

Les mer...

Hurra!

01.11.2018

 

I dag er det et konglomorat av følelser...

vi er stolte fordi den fysiske butikken Primula Design blir en hybrid ved at Primula Faktor Y starter med nettsalg

vi er spente på responsen fra dere : KUNDENE

vi er slitne etter å ha tatt mange praktiske, tekniske og designmessige beslutninger de siste månedene 

vi er "litt lost" i det store nettlandskapet av ulike produsenter, leverandører og betingelser 

vi er frustrert over planer som måtte forkastes pga ulike forhold

vi er fornøyd med de valg som står igjen 

vi håper dere vil like vareutvalget og få inspirasjon når dere "klikker" innom

men mest av alt føler vi oss sååå klare for å ønske dere hjertelig velkommen for en titt i den nye nettbutikken PRIMULA FAKTORY! 

og vi gleder oss til fortsettelsen! 

H U R R A  - vi er "på nett"!

 

 

 

 

 

 

 

Les mer...

Trykk ENTER for å søke