Primula Faktor Y
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Unikt utvalg/personlig service/fast frakt 99,-/fri frakt over 1000,-

#FINALESALE & #NEWIN

                          

 Det er mange som har benyttet seg av gode priser på salget vårt i januar. Nå er det kun få dager igjen: 31. januar er siste dagen med 50-70% på kvalitetssalget på forrige sesongs varer.  Du har altså fremdeles mulighet til å skaffe deg kvalitetsplagg med gode rabatter!                                                         

 

Vi har også begynt å få inn noen nyheter, og flere er på vei...  alltid kjekt å fylle opp butikken med nye varer. Fremover nå kommer det både gode basisplagg i nøytrale farger, og noe litt mer fargesterkt innimellom. Har du f.eks. sett den fantastisk flotte solgule kjolen fra norske Undorn?  Og hva synes du om den rutete storskjorta fra Karen By Simonsen (se bildet nedenfor)? 

  Nytt av året hos oss er forresten norske Arniesays, og vi er spent på hva du synes om dette merket! Foreløbig kommer det noen få utvalgte plagg, og så får responsen vise om dette er noe våre kunder vil ha mer av. Den råkule frakken på bildet her er fra Arniesays.             

I februar bærer det av gårde til messe og innkjøp i Oslo igjen. Vi har allerede sett noen "sneak peaks" fra høstens kolleksjoner, og er overbevist om at vi finner mye som faller i smak hos oss...og forhåpentligvis hos deg også! 

 

Ha en fortsatt fin januar -

mvh mor & datter

Ingun & Gørild!

 

Tilbake

Trykk ENTER for å søke