Primula Faktor Y
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Unikt utvalg/personlig service/fast frakt 99,-/fri frakt over 1000,-

Statement?

I dag var jeg på hjemmebesøk hos en kunde. Hun hadde kikket litt på "Echo" - den helt rå krukken fra danske Muubs - og ville gjerne se om den passet inn i huset. 

Aller først må jeg bare si at huset var utrolig gjennomført i all sin enkelhet, med enkelte rå detaljer,  og med en helt fantastisk utsikt...heldige huseiere, sier jeg! 

Kunden hadde fra før tenkt at krukken kunne passe i den romslige entreen, mellom to vindu. Hun kunne se den for seg med flotte greiner hun kunne plukke på tur med hunden. Og, hun kunne tenke seg å pynte greinene til påske. Det så virkelig ut som krukken var laget på bestilling for denne plasseringen. Ved omvisning i huset kommenterte kunden flere ganger noe sånt som at "krukken hadde også gjort seg her" og " her kunne også krukken stått".   Jeg tror egentlig at krukken blir som et "statement" i interiøret uansett hvor den plasseres...       

Trenger jeg å si at jeg dro tomhendt hjem igjen? Jeg håper kunden blir fornøyd uansett hvor krukken ender opp med å stå! 

Ps! Vi er nå utsolgt for denne krukken, men vil sjekke om leverandøren kan sende oss flere! Ta kontakt om du skulle være interessert! 

Ønsker deg en fin-fin uke! 

 

Tilbake

Trykk ENTER for å søke