Primula Faktor Y
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Unikt utvalg/personlig service/fast frakt 99,-/fri frakt over 1000,-

Bærekraft - mitt eller ditt ansvar?

Hvilken kunde er du? Hva er det som styrer dine valg og kjøp? Er du bevisst hva du trenger eller ikke, på forskjell på å kjøpe billig og dyrt, å kjøpe for få bruk eller velge kvaltiet som varer?   

                     

  Når vi er på innkjøpsmesser og på møter med forhandlere har vi alltid med oss bevisstheten i forhold til hva vi tenker er bra å satse på både når det gjelder klær og interiør av hensyn til miljøet vårt. Vi har et ønske om å bidra der vi kan, og det styrer til en viss grad våre innkjøp. Vår filosofi er at alle kan ikke gjøre alt, men alle kan gjøre noe! 

 

 

Vi er derfor ekstra glad for å presentere vårt nye merke 24Bottles. De tilbyr flasker / termoser av høy kvalitet og uten skadelige stoffer for deg og miljøet. De tåler mye, og holder drikken din kald i 24 timer og varm i 12 timer. Flaskene har også god og funksjonell design med et stort utvalg av farger og mønster. Flaskene kan brukes over alt egentlig; på skole, jobb og barnehage, til tur og trening. Vi tror også at det kan være et godt gavetips til både hun og han i alle aldre. Vi har tatt inn et lite utvalg av termoser med best isolasjon, og håper de faller i smak hos våre kunder! 

Tilbake

Trykk ENTER for å søke