Primula Faktor Y
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Unikt utvalg/personlig service/fast frakt 99,-/fri frakt over 1000,-

Basisgarderoben

 På tide med påfyll i basisgarderoben? Jeg har nylig investert i  to nye bukser fra norske Olajeans. "Nora" i sort har jeg brukt mye fra den kom tidlig i september og på bildet har jeg på meg den nyeste jeansen "Nina". Den ligger også an til å bli en ny favoritt;) Ta en nærmere kikk på merket Olajeans om du også trenger nye bukser. De har superfin passform og er utrolig behagelige på!

Jeg har også investert i ny veske, en skjorte, en bluse og to cardigan. Alt dette er ting jeg bruker ofte og i kombinasjon med det jeg har fra før.  Du finner bl.a. de populære cardigans fra Soft Rebels i nye farger hos oss nå. Obs at de forsvinner fort om du vil sikre deg din størrelse. 

 Jeg har også tenkt å skaffe meg en bøttehatt i høst og hadde trengt en gjennom byen etter jobb for et par dager siden. Godt med noe på hodet når dagene blir litt kaldere og det gjerne blåser litt også. Vår teddy-bøtte-hatt er i off-white, brun og sort...jeg tror det må bli den sorte til meg! Hattene koster kun kr 399,-  Også supert gavetips!

Og nå er vi snart klar for en ny uke med åpent både onsdag 12-18, torsdag 12-18 og lørdag 12-16. Du kan selvsagt også booke egen tid - send epost til post@primulafaktory.no. 

HA EN FIN-FIN UKE & VELKOMMEN INNOM BÅDE BUTIKKEN OG PÅ NETT! 

 

  

Tilbake

Trykk ENTER for å søke